Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργία Ναυτεργατών - Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία των ναυτεργατών την Τετάρτη ... : Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου.

Απεργία Ναυτεργατών - Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία των ναυτεργατών την Τετάρτη ... : Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου.. Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. «καλούμε τα μέλη μας και. Η αδεδυ προκήρυξε απεργία για τις 16 ιουνίου χωρίς να υπολογίσει τις εξετάσεις των μαθητών της τρίτης λυκείου. Παράνομη αλλά όχι καταχρηστική η απεργία των ναυτεργατών, επιμένει η πενεν. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, είχαν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6/2021) απεργία των ναυτεργατικών σωματείων.

Η απεργία σύμφωνα με ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου ναυτεργατών, «η απεργία που θα ισχύσει σε όλους τους. Eικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την πέμπτη 24 σεπτεμβρίου, από τις 00. Τα μέσα μεταφοράς σταθερής τροχιάς ανακοίνωσαν 24 απεργία αύριο τετάρτη. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020.

ΚΕΡΚΥΡΑ - Απεργία ναυτεργατών την Πέμπτη 26/11 - Κέρκυρα ...
ΚΕΡΚΥΡΑ - Απεργία ναυτεργατών την Πέμπτη 26/11 - Κέρκυρα ... from www.kerkyrasimera.gr
Οι φωτογραφίες και ο αντίστοιχος σχολιασμός έχουν παρθεί από site. Σύμφωνα με τις διοικήσεις των σωματείων αγωνίζονται και απαιτούν Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. Εικοσιτετράωρη προειδοποιητική παμπειραϊκή απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, πραγματοποιούν αύριο πέμπτη 24 σεπτεμβρίου πέντε ναυτεργατικά σωματεία. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου ναυτεργατών, «η απεργία που θα ισχύσει σε όλους τους. Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα. Παράνομη κρίθηκε από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά (αρ.

48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020.

Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, είχαν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6/2021) απεργία των ναυτεργατικών σωματείων. Η γσεε κατεβαίνει σε συγκεντρώσεις σε όλη την ελλάδα. Στην απεργία συμμετέχουν η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού (πενεν), η συγκέντρωση ναυτεργατών κατά της πολιτικής της κυβέρνησης. «καλούμε τα μέλη μας και ευρύτερα. Eικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την πέμπτη 24 σεπτεμβρίου, από τις 00. Τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω της απεργίας 10.06.2021. Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας. Τι άλλαξε από την παρασκευή και η στάση εργασίας έγινε απεργία; Οι φωτογραφίες και ο αντίστοιχος σχολιασμός έχουν παρθεί από site. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Αρχική κοινωνία νέα απεργία των ναυτεργατών την τετάρτη η διοίκηση της πενεν εκτίμησε ως απόλυτα θετική την απεργία της 10 ιούνη τόσο στο δικό μας χώρο. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. «καλούμε τα μέλη μας και.

Αρχική κοινωνία νέα απεργία των ναυτεργατών την τετάρτη η διοίκηση της πενεν εκτίμησε ως απόλυτα θετική την απεργία της 10 ιούνη τόσο στο δικό μας χώρο. Προσφεύγουν οι ακτοπλόοι για να κηρυχθεί παράνομη η απεργία των ναυτεργατών. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, είχαν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6/2021) απεργία των ναυτεργατικών σωματείων. Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο το βράδυ.

Το Πρωτοδικείο Πειραιά έκρινε παράνομη την αυριανή απεργία ...
Το Πρωτοδικείο Πειραιά έκρινε παράνομη την αυριανή απεργία ... from naxostimes.gr
Οι φωτογραφίες και ο αντίστοιχος σχολιασμός έχουν παρθεί από site. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των νέα 24ωρη απεργία από τους ναυτεργάτες κοινωνία ,ναυτιλία. Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Παράνομη κρίθηκε από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά (αρ. Σύμφωνα με τις διοικήσεις των σωματείων αγωνίζονται και απαιτούν 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου ναυτεργατών, «η απεργία που θα ισχύσει σε όλους τους. Στην απεργία συμμετέχουν η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού (πενεν), η συγκέντρωση ναυτεργατών κατά της πολιτικής της κυβέρνησης.

Η αδεδυ προκήρυξε απεργία για τις 16 ιουνίου χωρίς να υπολογίσει τις εξετάσεις των μαθητών της τρίτης λυκείου.

Στην απεργία συμμετέχουν η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού (πενεν), η συγκέντρωση ναυτεργατών κατά της πολιτικής της κυβέρνησης. Παράνομη κρίθηκε από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά (αρ. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των νέα 24ωρη απεργία από τους ναυτεργάτες κοινωνία ,ναυτιλία. Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω της απεργίας 10.06.2021. Απόφασης 544/2021) η αυριανή νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Οι φωτογραφίες και ο αντίστοιχος σχολιασμός έχουν παρθεί από site. Παράνομη αλλά όχι καταχρηστική η απεργία των ναυτεργατών, επιμένει η πενεν. Την κήρυξη 48ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τρίτη 23 και την τετάρτη 24 φεβρουαρίου, αποφάσισε το πρωί, σε έκτακτη συνεδρίασή της, η πανελλήνια ένωση. Εικοσιτετράωρη προειδοποιητική παμπειραϊκή απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, πραγματοποιούν αύριο πέμπτη 24 σεπτεμβρίου πέντε ναυτεργατικά σωματεία. Απεργία ναυτεργατών στον πειραιά στις 24 η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και. Αρχική κοινωνία νέα απεργία των ναυτεργατών την τετάρτη η διοίκηση της πενεν εκτίμησε ως απόλυτα θετική την απεργία της 10 ιούνη τόσο στο δικό μας χώρο. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, είχαν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6/2021) απεργία των ναυτεργατικών σωματείων.

Απεργία ναυτεργατών στον πειραιά στις 24 η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. Εικοσιτετράωρη προειδοποιητική παμπειραϊκή απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, πραγματοποιούν αύριο πέμπτη 24 σεπτεμβρίου πέντε ναυτεργατικά σωματεία.

«Παράνομη» η απεργία των ναυτεργατών: «Κανονικά» η ...
«Παράνομη» η απεργία των ναυτεργατών: «Κανονικά» η ... from www.ieidiseis.gr
Απόφασης 544/2021) η αυριανή νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. «καλούμε τα μέλη μας και. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων είχαν εξαγγείλει για την παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6/2021) απεργία των ναυτεργατικών σωματείων, σύμφωνα με την. Τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω της απεργίας 10.06.2021. Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Αρχική κοινωνία νέα απεργία των ναυτεργατών την τετάρτη η διοίκηση της πενεν εκτίμησε ως απόλυτα θετική την απεργία της 10 ιούνη τόσο στο δικό μας χώρο. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, είχαν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6/2021) απεργία των ναυτεργατικών σωματείων. Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα.

Οι μινωικεσ γραμμεσ γνωστοποιούν στο επιβατικό κοινό ότι, λόγω της εξαγγελθείσας 24ωρης πανελλαδικής.

Ιεραπετρα, επιτροπη αγροτικων θεματων, παπαδακησ, απεργια ναυτεργατων. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Η γσεε κατεβαίνει σε συγκεντρώσεις σε όλη την ελλάδα. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Σύμφωνα με αυτή, στις 16 ιουνίου θα πραγματοποιήσουν 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων. Τι άλλαξε από την παρασκευή και η στάση εργασίας έγινε απεργία; «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των νέα 24ωρη απεργία από τους ναυτεργάτες κοινωνία ,ναυτιλία. Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Αρχική κοινωνία νέα απεργία των ναυτεργατών την τετάρτη η διοίκηση της πενεν εκτίμησε ως απόλυτα θετική την απεργία της 10 ιούνη τόσο στο δικό μας χώρο. Οι μινωικεσ γραμμεσ γνωστοποιούν στο επιβατικό κοινό ότι, λόγω της εξαγγελθείσας 24ωρης πανελλαδικής. Απόφασης 544/2021) η αυριανή νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, είχαν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6/2021) απεργία των ναυτεργατικών σωματείων. «καλούμε τα μέλη μας και.

Η απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά απεργία. Παράνομη κρίθηκε από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά (αρ.